Make-Up

Laat u, uw zelf opmaken voor speciale gelegenheden zoals een bruiloft, gala of kerst.

Bruids Make-up

Ervaar nu ook de luxe van een professionele bruidsstylist op de belangrijkste dag van je leven. Tijdens een uitgebreid consult kan jij al je wensen aangeven zodat wij kunnen zorgen voor een prachtige uitstraling die het beste bij je past. Ook de bruidsmeisjes en andere bruiloftsgasten zijn bij ons in goede handen op de dag van de bruiloft.

 

Speciale Gelegenheden

Wij staan niet alleen voor u klaar op de mooiste dag van u leven. Voor andere speciale gelegenheden zoals gala’s, verjaardagen of kerst komen wij graag langs om u professioneel op te maken.

 

Prijzen

Make-up

Dag/avond make-up €39,50
Bruidsmake-up + proef make-up €85,00
Bruidsmake-up op locatie + proef make-up €110,00

Mary Cohr

De Mary Cohr schoonheidsspecialistes houden rekening met de schoonheid en leeftijd van vrouwen en stellen een behandeling op maat voor die direct tot zichtbare resultaten leidt.

Zij beschikken over unieke protocollen en maken gebruik van apparaten en manuele technieken. Daarnaast hebben ze een opleiding gevolgd en worden ze voortdurend bijgeschoold. De schoonheidsspecialistes van Mary Cohr zijn al bijna 40 jaar trouw aan hun werkwijze. Mary Cohr zet zich in om hen de meest succesvolle schoonheidsbehandelingen te bieden met behulp van sterke werkstoffen die vervaardigd zijn in overeenstemming met de farmaceutische normen en geselecteerd zijn om hun effectiviteit.

De belofte om vrouwen van over de hele wereld mooier te maken met de exclusieve Mary Cohr behandeltechnieken (gezicht, lichaam en ontharen).
In de salon neemt de schoonheidsspecialiste de tijd om uw huid te leren kennen om vervolgens een op maat gemaakt programma aan te bieden, voor zowel in de salon als voor thuis. Dit alles om de allerbeste schoonheid resultaten te kunnen garanderen:

  • Een huid die glanst van gezondheid
  • Een slanker en strakker lichaam
  • Perfecte ontharing;