SCHOONHEIDSBEHANDELING

Voor een weldaad aan rust en ontspanning.

Voor een weldaad aan rust en ontspanning. Kun u een ruime keuze maken uit de verschillende behandelingen. In de salon staat huidverbetering hoog in het vaandel.
In de salon word gewerkt met de producten van Mary Cohr. Het concept van Mary Cohr is het gebruik van natuurlijke actieve ingrediënten. En alle rijkdom uit het plantenrijk zonder genetische manipulatie. Voordelen van Mary Cohr is dat het gebruik maakt van etherische oliën, parabenen vrij, GM-vrij en niet op dieren getest en traceerbaar.

Prijzen

Massage

Rug, Nek- en Schoudermassage 25 minuten €32,50
Rug, Nek, Schouder en achterkant been massage 50 minuten €57,00
Voorkant been of achterkant been massage 25 minuten €32,50
Voorkant en Achterkant been massage 50 minuten €57,00
Lichaamsmassage
Een intensieve massage voor de dieper gelegen spiergroepen
90 minuten €92,50

Harsen

Armen €26,50
Rug of Borst €29,50 samen €45,50
Bikinilijn of oksels €21,00 samen €22,50
Onderbenen of bovenbenen €29,50 samen €45,50

* Gezichtsbehandelingen

CatioClean man/vrouw
CatioClean Behandeling is een zèèr effectieve behandeling met direct resultaat in slechts 30 minuten. Het is de enige behandeling in de wereld die diep reinigend werkt en tevens geschikt is voor alle huidtypen. Uw huid krijgt in een korte tijd een heldere en stralende teint.
30 minuten €35,50
CatioClean man/vrouw 45 minuten
Dankzij de gepatenteerde behandelingsmethode CatioClean is uw huid na 45 minuten gereinigd en verzorgd met een weldadige gelaatsmassage met masker waardoor uw huid er stralend en verzorgd uit ziet.
 45 minuten €49,50

** Gezichtsbehandeling

PhytOxygene
PhytOxygene is de nieuwe ontgiftende zuurstofbehandeling van Mary Cohr en heeft zowel een zuiverende als een egaliserende werking en zorgt voor een toename van glans.
75 minuten €78,50
Beauté Aromatique
Met de betoverende geuren van de essentiële oliën in de behandeling van de Beauté Aromatique maakt u een heerlijke reis naar “schoonheid en rust”. Deze oliën verspreiden hun heilzame eigenschappen tot in de kern van de huid, waar ze vitale functies opwekken waardoor uw huid er rustiger en stralend uit ziet.
75 minuten €68,50
Dermo Peeling met Dermabrasie
Dermo peeling met Dermabrasie is een mechanische peeling met zacht korrel. Speciaal ontwikkeld voor de gevoelige en acné huid. Deze huid vernieuwende Dermo Peeling met Dermabrasie behandeling zorgen voor een milde scheiding van dode en levende huidcellen waar door er nieuwe huidcellen verschijnen. De behandeling zorgt voor verminderde zichtbare huidveroudering en verfijnd de textuur van de huid waardoor de huid weer zijn glans terug krijgt.
( In verband met de sterke peeling excl. Harsen).
60 minuten €75,00
Dermo Peeling met Derma PH
Dermo peeling met Derma PH is een peeling met zuren PH. Deze sterke peeling op basis van zuren is ontwikkeld voor alle Huidtypen. De zuren in de Dermo Peeling met Derma PH zorgen voor het sterk exfoliëren van de huid waar door het regeneratie proces van de huid word gestimuleerd. De huid krijgt een verfijnde textuur, bruinen vlekken verminderen en gaat zichtbaar huidveroudering tegen.
( In verband met de sterke peeling excl. Harsen).
75 minuten €90,00

“ Alle gezichtsbehandelingen inclusief epileren/ harsen, massage, handpakking en handmassage.”

** Gezichtsbehandeling

Age Firming
Lijntjes die de uitdrukking van uw gelaat bepalen! Met de Beauté Lifting behandeling kunt u daar effectief iets aan doen. Het aantal rimpels wordt spectaculair verminderd, de huid voelt vitaal en stevig aan waardoor uw huid een zichtbaar jeugdige uitstraling krijgt.
75 minuten €99,00
Catio Vital
CatioVital is meer nog dan een traditionele schoonheidsbehandeling. CatioVital is een revolutionaire behandeling van een 60 minuten die de huid zichtbaar mooier maakt. Dankzij de dubbele ionisatie waar mee in de behandeling gewerkt word dringen de werkstoffen beter door tot in de kern van de huid. Na de behandeling straalt uw huid direct en ziet er verrassend ontspannen uit.
75 minuten €78,50
Catio Lift
Door leeftijd en vermoeidheid verslapt de huid en worden tekenen van veroudering zichtbaar. In tegenstelling tot de meeste liftende behandelingen die alleen de huidstructuur verbeteren, werkt de CatioLift in de diepte door het activeren en het stimuleren van de gezichtspieren. Na de behandeling tekenen de gelaatscontouren zich scherper af, rimpels en kraaienpootjes zijn zichtbaar vervaagd.
75 minuten €83,00
Age Repair
De Age Repair behandeling is speciaal ontwikkeld om de zichtbare tekenen van veroudering terug te dringen. Age Repair richt zich op alle niveaus van de opperhuid en de lederhuid met hoge en zuivere concentraties vitamine C en 56 cellulaire werkstoffen die zorgen voor een effectieve regeneratie van de celactiviteit en voor revitalisatie van de huid waardoor de huid er zichtbaar vitaler uitziet en de tekenen van huidveroudering zijn verminderd.
75 minuten €99,00
Catio Combi
CatioCombi is een combinatie van de behandeling CatioVital en de CatioLift. In deze behandeling ga je alle tekenen van veroudering tegen doormiddel van de dubbele ionisatie van de CatioVital en het activeren en stimuleren van de gelaatspieren van de CatioLift.
105 minuten €118,50

“ Alle gezichtsbehandelingen inclusief epileren/ harsen, massage, handpakking en handmassage.”

Speciale Toevoegingen

Bij elke gezichtsbehandeling kunt u verven van wimpers en/of wenkbrauwen bij boeken.

Wimpers €13,00
Wenkbrauwen €13,00
Samen €19,50

Mary Cohr

De Mary Cohr schoonheidsspecialistes houden rekening met de schoonheid en leeftijd van vrouwen en stellen een behandeling op maat voor die direct tot zichtbare resultaten leidt.

Zij beschikken over unieke protocollen en maken gebruik van apparaten en manuele technieken. Daarnaast hebben ze een opleiding gevolgd en worden ze voortdurend bijgeschoold. De schoonheidsspecialistes van Mary Cohr zijn al bijna 40 jaar trouw aan hun werkwijze. Mary Cohr zet zich in om hen de meest succesvolle schoonheidsbehandelingen te bieden met behulp van sterke werkstoffen die vervaardigd zijn in overeenstemming met de farmaceutische normen en geselecteerd zijn om hun effectiviteit.

De belofte om vrouwen van over de hele wereld mooier te maken met de exclusieve Mary Cohr behandeltechnieken (gezicht, lichaam en ontharen).
In de salon neemt de schoonheidsspecialiste de tijd om uw huid te leren kennen om vervolgens een op maat gemaakt programma aan te bieden, voor zowel in de salon als voor thuis. Dit alles om de allerbeste schoonheid resultaten te kunnen garanderen:

  • Een huid die glanst van gezondheid
  • Een slanker en strakker lichaam
  • Perfecte ontharing;