PEDICURE EN MANICURE

Pedicures

Als pedicure ben ik bevoegd om een behandeling uit te voeren die bestaat uit nagels knippen en verdere controle van de gehele voeten. Hierbij wordt het overtollige eelt en eventuele likdoorns verwijderd. Verder worden andere pijnklachten als ingroeiende nagels bekeken en behandeld.
Daarnaast ben ik ook gecertificeerd medisch pedicure. Een medisch pedicure is bevoegd om alle risico voeten te behandelen. Hieronder vallen diabetici, mensen met reuma, spasticiteit, ouderdom en verwaarloosde voeten. Tevens ben ik hierdoor bevoegd om nagelbeugels te zetten, en pijnlijke drukplekken te behalend door middel van een tijdelijke antidruk middel van vilt of langdurig door middel van het plaatsen van maken en plaatsen van een orthese. Nagel reparaties worden ook uitgevoerd.
Als pedicure ben ik aangesloten bij de branche organisatie van de pedicures PROVOET en sta geregistreerd bij het KRP. Door deze registratie kunnen de behandelingen die door onze salon uitgevoerd worden vergoed bij uw verzekering.

Prijzen

Pedicure

Standaard pedicure behandeling €29,50
Medische pedicure behandeling €34,50
Deel behandeling €18,50
Nagel reparatie per nagel €15,00
Nagelbeugel €22,50
Nagels lakken €10,50
Gellak kleur €30,50

Manicure

Manicure natuurlijke nagels 30 minuten
Laat uw handen eens lekker verzorgen.
€32,50
Manicure natuurlijke nagels 30 minuten
incl. verwijderen gellak
€35,50
Nagels lakken €10,50

Gellak

Gellak kleur €30,50
Nailart per nagel €1,50

OPI Nagellakken

OPI nagellakken bieden betaalbare luxe en staan bekend om hun buitengewone samenstelling, fashionable kleuren en iconische namen. Ze bevatten veel kleurpigmenten en blijven lang zitten – met een geweldige glans!

De kleuren zijn vrij van DBP, tolueen of formaldehyde.

Suda Care

In de praktijk wordt er gewerkt met Suda Care Voetverzorgingsproducten. Deze voetverzorgingslijn is uitsluitend bij de pedicure verkrijgbaar. Deze producten bestaan uit natuurlijke bestanddelen. Ook voor diabetici is een uitgebreid aanbod aan verzorgingsproducten.

Suda Care heeft een breed assortiment voetverzorgingsproducten voor professioneel gebruik en voor de directe verkoop. De kwalitatief hoogstaande produCten hebben een rijke samenstelling aan werkzame stoffen en geven zichtbaar resultaat. Het brede assortiment maakt het mogelijk om voor elk soort voet een nauwkeurig afgestemde crème/ balsem te gebruiken. Alle producten zijn dan ook in consumentenverpakking verkrijgbaar.